flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вижницькому районному суді проведено практичне навчання з питань пожежної безпеки для працівників апарату суду.

12 листопада 2021, 11:35

У Вижницькому районному суді  проведено практичне навчання з питань пожежної безпеки для працівників апарату суду.

 

11 листопада 2021 року у приміщенні Вижницького районного суду спільно з працівниками Вижницького РВ ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проведено практичне навчання з питань пожежної безпеки для працівників апарату суду.

Відкриваючи захід, керівника апарату суду Володимир Горюк  наголосив на важливості теми навчання та зауважив, що це той випадок, коли хочеться, аби не довелося втілювати отримані знання на практиці. 

Навчання  провів  головний інспектор Вижницького РВ ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області Василь Барбазюк.

Навчання  було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, та  алгоритмом дій в разі виникнення пожежі, та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та  вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

На завершення даного навчання працівники суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради у галузі пожежної безпеки.

 

Прес-служба

Вижницького районного суду